Productie reservedelen Mitsubishi blijft in Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf leverde al onderdelen toen de Colt nog in Born gebouwd werd. Deze samenwerking wordt voortgezet en flink uitgebreid. De komende tien jaar gaat Voestalpine reservedelen (reparatiedelen) voor de Colt leveren, zoals de geperste en geassembleerde motorkap, deuren, achterklep en voorspatborden. Deze producten worden verpakt in de originele Mitsubishi verpakking om vervolgens geleverd te worden aan het magazijn van Mitsubishi Motors Europe in Born.

Mitsubishi bouwt waarschijnlijk ook een nieuw hoofdkantoor in Born.

207 vrachtwagens
Voestalpine gebruikt voor de productie de originele machines afkomstig uit de pers- en assemblagehal in Born. Deze installaties zijn onlangs van Born naar Voestalpine Polynorm in Bunschoten verhuisd. Het gaat om 432 stuks persgereedschappen (4.124 ton) en 90 stuks assemblage equipment. In totaal hebben 207 vrachtwagens dit transport uitgevoerd. 

Medio 2013 wordt de productie opgestart. De eerste delen worden begin 2014 geleverd aan Mitsubishi. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Productie reservedelen Mitsubishi blijft in Nederland | Automotive Online

Productie reservedelen Mitsubishi blijft in Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf leverde al onderdelen toen de Colt nog in Born gebouwd werd. Deze samenwerking wordt voortgezet en flink uitgebreid. De komende tien jaar gaat Voestalpine reservedelen (reparatiedelen) voor de Colt leveren, zoals de geperste en geassembleerde motorkap, deuren, achterklep en voorspatborden. Deze producten worden verpakt in de originele Mitsubishi verpakking om vervolgens geleverd te worden aan het magazijn van Mitsubishi Motors Europe in Born.

Mitsubishi bouwt waarschijnlijk ook een nieuw hoofdkantoor in Born.

207 vrachtwagens
Voestalpine gebruikt voor de productie de originele machines afkomstig uit de pers- en assemblagehal in Born. Deze installaties zijn onlangs van Born naar Voestalpine Polynorm in Bunschoten verhuisd. Het gaat om 432 stuks persgereedschappen (4.124 ton) en 90 stuks assemblage equipment. In totaal hebben 207 vrachtwagens dit transport uitgevoerd. 

Medio 2013 wordt de productie opgestart. De eerste delen worden begin 2014 geleverd aan Mitsubishi. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.