Autobedrijf Theo Rood verder als erkend reparateur VW

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het dealercontract van Theo Rood liep af, waarop Volkswagen-importeur Pon’s Automobielhandel Heron in Zwaag als nieuwe dealer voor het rayon aanwees. “Het was niet mijn keuze om het dealerschap te beëindigen, maar zoals ik er nu naar kijk is het een goede oplossing. We hebben veel minder verplichtingen, maar blijven natuurlijk wel de aangewezen partij voor het onderhoud en ook verkopen we gewoon nog nieuwe Volkswagens. Die betrekken we van Heron, net zoals we ook al een tijd lang met Audi doen”, aldus Rood.

De overname past in de herstructurering van de Pon-dealernetwerken, waarin minder ruimte is voor kleine dealers. Pon is in dit kader al een paar jaar bezig haar netwerk te herstructureren. Twee weken geleden nog nam Autohaas het salescontract over van Van Bennekom in Heerde.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autobedrijf Theo Rood verder als erkend reparateur VW | Automotive Online

Autobedrijf Theo Rood verder als erkend reparateur VW

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het dealercontract van Theo Rood liep af, waarop Volkswagen-importeur Pon’s Automobielhandel Heron in Zwaag als nieuwe dealer voor het rayon aanwees. “Het was niet mijn keuze om het dealerschap te beëindigen, maar zoals ik er nu naar kijk is het een goede oplossing. We hebben veel minder verplichtingen, maar blijven natuurlijk wel de aangewezen partij voor het onderhoud en ook verkopen we gewoon nog nieuwe Volkswagens. Die betrekken we van Heron, net zoals we ook al een tijd lang met Audi doen”, aldus Rood.

De overname past in de herstructurering van de Pon-dealernetwerken, waarin minder ruimte is voor kleine dealers. Pon is in dit kader al een paar jaar bezig haar netwerk te herstructureren. Twee weken geleden nog nam Autohaas het salescontract over van Van Bennekom in Heerde.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.