Janssen van Pon naar Peugeot

Redactie Redactie
• Laatste update:

Janssen, die tot 1 november werkzaam was als rayonmanager bedrijfswagens bij Pon’s Automobielhandel, was al eerder in dienst van Peugeot Nederland: van 2001 tot en met 2006 werkte hij er als accountmanager fleetsales. Daarna was hij tot 2008 als key accountmanager verantwoordelijk voor corporate aales bij Mercedes-Benz Nederland.Fotobijschrift: Mike Wesselink (l) en Patrick Janssen.

Janssen van Pon naar Peugeot | Automotive Online

Janssen van Pon naar Peugeot

Redactie Redactie
• Laatste update:

Janssen, die tot 1 november werkzaam was als rayonmanager bedrijfswagens bij Pon’s Automobielhandel, was al eerder in dienst van Peugeot Nederland: van 2001 tot en met 2006 werkte hij er als accountmanager fleetsales. Daarna was hij tot 2008 als key accountmanager verantwoordelijk voor corporate aales bij Mercedes-Benz Nederland.Fotobijschrift: Mike Wesselink (l) en Patrick Janssen.