Autohaas neemt VW-rayon Van Bennekom over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Autohaas is ook Volkswagen-, Audi- en Seat-dealer in Dieren en Zutphen. In Apeldoorn bouwt Autohaas aan een nieuwe hoofdvestiging.

Van Bennekom, dat onderdeel is van Reblo Beheer dat ook actief is in de vleesverwerkende industrie, blijft wel service-dealer voor Volkswagen Audi. Het bedrijf zegt in een reactie tegen Automotive nieuwe auto’s te zullen blijven verkopen, die het “via een andere partij” betrekt.

De overdracht van het dealerschap aan Autohaas is onderdeel van de grote herstructurering van het Pon-dealernetwerk waarbij er nog maar ruimte is voor 32 contractpartners. Ook bij andere dealers, zoals Thoonen in het Brabantse Gassel, De Bruijn in Schoonhoven en Oostendorp in Ommen zijn de salesactiviteiten over gegaan naar een andere dealer. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autohaas neemt VW-rayon Van Bennekom over | Automotive Online

Autohaas neemt VW-rayon Van Bennekom over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Autohaas is ook Volkswagen-, Audi- en Seat-dealer in Dieren en Zutphen. In Apeldoorn bouwt Autohaas aan een nieuwe hoofdvestiging.

Van Bennekom, dat onderdeel is van Reblo Beheer dat ook actief is in de vleesverwerkende industrie, blijft wel service-dealer voor Volkswagen Audi. Het bedrijf zegt in een reactie tegen Automotive nieuwe auto’s te zullen blijven verkopen, die het “via een andere partij” betrekt.

De overdracht van het dealerschap aan Autohaas is onderdeel van de grote herstructurering van het Pon-dealernetwerk waarbij er nog maar ruimte is voor 32 contractpartners. Ook bij andere dealers, zoals Thoonen in het Brabantse Gassel, De Bruijn in Schoonhoven en Oostendorp in Ommen zijn de salesactiviteiten over gegaan naar een andere dealer. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.