Schadebedrijf start Garage Kil in Volendam door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hyundai-dealer Kil ging eind september failliet.

De nieuwe eigenaar gaat op dezelfde plek weer aan de slag. De medewerkers van Kil zijn eveneens weer aangenomen. Het bedrijf is in gesprek met Hyundai over een eventuele voortzetting van het dealerschap. Ook gaat het verder met het erkend reparateurschap van Mazda.

“We nemen deze stap om twee redenen”, zegt De Vries. “Kil was al 32 jaar een van onze grote klanten. Dat willen we op deze manier continueren. Ook heeft Volendam maar een kleine hoeveelheid autobedrijven, waardoor de rol van Kil voor de gemeente erg belangrijk is.”

Schadebedrijf start Garage Kil in Volendam door | Automotive Online

Schadebedrijf start Garage Kil in Volendam door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hyundai-dealer Kil ging eind september failliet.

De nieuwe eigenaar gaat op dezelfde plek weer aan de slag. De medewerkers van Kil zijn eveneens weer aangenomen. Het bedrijf is in gesprek met Hyundai over een eventuele voortzetting van het dealerschap. Ook gaat het verder met het erkend reparateurschap van Mazda.

“We nemen deze stap om twee redenen”, zegt De Vries. “Kil was al 32 jaar een van onze grote klanten. Dat willen we op deze manier continueren. Ook heeft Volendam maar een kleine hoeveelheid autobedrijven, waardoor de rol van Kil voor de gemeente erg belangrijk is.”