Van Delft weg bij dealercouncil VW/Audi

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Delft was vanaf begin 2009 voorzitter van de vereniging Dealercouncil en algemeen directeur van DC Beheer dat de zakelijke activiteiten van de council beheert. Medio 2011 heeft Van Delft zich niet herkiesbaar gesteld als voorzitter van de council en nam Dick Harthoorn het stokje van hem over. 

Sindsdien heeft Van Delft zich volledig geconcentreerd op de zakelijke activiteiten van DC Beheer. Hierbij lag de focus op de uitbouw van verhuurtak Euromobil en het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Deze fase is volgens Van Delft afgerond. Hij gaat zich de komende maanden oriënteren op een nieuwe uitdaging. 

Van Delft weg bij dealercouncil VW/Audi | Automotive Online

Van Delft weg bij dealercouncil VW/Audi

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van Delft was vanaf begin 2009 voorzitter van de vereniging Dealercouncil en algemeen directeur van DC Beheer dat de zakelijke activiteiten van de council beheert. Medio 2011 heeft Van Delft zich niet herkiesbaar gesteld als voorzitter van de council en nam Dick Harthoorn het stokje van hem over. 

Sindsdien heeft Van Delft zich volledig geconcentreerd op de zakelijke activiteiten van DC Beheer. Hierbij lag de focus op de uitbouw van verhuurtak Euromobil en het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Deze fase is volgens Van Delft afgerond. Hij gaat zich de komende maanden oriënteren op een nieuwe uitdaging.