PGA-dealers starten Groupon verkoopactie

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Dit is één van de kanalen die wij gebruiken om auto’s aan te bieden”, zegt Stian Boers, marketingmanager bij dealerholding PGA Nederland. “Bij Nefkens was het eerder dit jaar een onverwacht succes waardoor een aantal collega’s het ook wilde gaan proberen.” Boers benadrukt dat de verschillende bv’s van PGA zelf het initiatief hebben genomen voor de actie en de organisatie ervan.

In totaal worden er tientallen auto’s aangeboden met kortingen uiteenlopend van tien tot dertig procent. Een gedeelte van deze auto’s is door de dealers voor 1 juli op kenteken gezet waardoor ze nog onder het gunstigere fiscale regime vallen.

Consumenten kunnen online via Groupon een voucher kopen voor enkele honderden euro’s (een soort aanbetaling) waarmee ze later de aanschaf bij de dealer kunnen voltooien. Het is ook mogelijk bij één van de aangewezen showrooms een proefrit te gaan maken alvorens de voucher en de auto aan te schaffen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

PGA-dealers starten Groupon verkoopactie | Automotive Online

PGA-dealers starten Groupon verkoopactie

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Dit is één van de kanalen die wij gebruiken om auto’s aan te bieden”, zegt Stian Boers, marketingmanager bij dealerholding PGA Nederland. “Bij Nefkens was het eerder dit jaar een onverwacht succes waardoor een aantal collega’s het ook wilde gaan proberen.” Boers benadrukt dat de verschillende bv’s van PGA zelf het initiatief hebben genomen voor de actie en de organisatie ervan.

In totaal worden er tientallen auto’s aangeboden met kortingen uiteenlopend van tien tot dertig procent. Een gedeelte van deze auto’s is door de dealers voor 1 juli op kenteken gezet waardoor ze nog onder het gunstigere fiscale regime vallen.

Consumenten kunnen online via Groupon een voucher kopen voor enkele honderden euro’s (een soort aanbetaling) waarmee ze later de aanschaf bij de dealer kunnen voltooien. Het is ook mogelijk bij één van de aangewezen showrooms een proefrit te gaan maken alvorens de voucher en de auto aan te schaffen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.