Bovag werkt aan kredietunie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de Bovagkrant vandaag. 

De Bovag investeert in een kredietunie omdat het veel klachten van haar leden krijgt over het verstrekken van kredieten door banken, die volgens de brancheorganisatie over te weinig specifieke kennis beschikken. 

Hoe de kredietunie eruit moet komen te zien, is nog onbekend. De Bovag laat weten de mogelijkheden nu te bestuderen. Wel bekend is dat de Bovag niet zelf kredieten gaat verstrekken, dat gaat een onafhankelijke commissie doen.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bovag werkt aan kredietunie | Automotive Online

Bovag werkt aan kredietunie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de Bovagkrant vandaag. 

De Bovag investeert in een kredietunie omdat het veel klachten van haar leden krijgt over het verstrekken van kredieten door banken, die volgens de brancheorganisatie over te weinig specifieke kennis beschikken. 

Hoe de kredietunie eruit moet komen te zien, is nog onbekend. De Bovag laat weten de mogelijkheden nu te bestuderen. Wel bekend is dat de Bovag niet zelf kredieten gaat verstrekken, dat gaat een onafhankelijke commissie doen.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.