Autobedrijf Hansen Opel-dealer Noord-Limburg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hansen voert al de merken Skoda en Nissan. Voor Opel wordt in het bestaande dealerpand een plek gecreëerd.

Venray had sinds het faillissement van Kroymans drie jaar geleden geen verkooppunt van Kroymans meer. Voor dga Roland Hansen is het dan ook lastig in te schatten hoe de markt nu is. “Het rijdende park heeft inmiddels een ander adres gevonden. Dus je weet niet precies wat je kunt verwachten in de werkplaats.”

Volgens Hansen zijn de investeringen die hij moet plegen, bescheiden. “Er worden geen overdreven eisen gesteld. Dat kan ook niet.” Met de komst van Opel gaat er wel een wens in vervulling. “Sinds het faillissement van Kroymans hebben we altijd geïnformeerd naar de mogelijkheden. We zijn dan ook heel enthousiast over de kans die ons nu geboden wordt”, aldus Hansen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autobedrijf Hansen Opel-dealer Noord-Limburg | Automotive Online

Autobedrijf Hansen Opel-dealer Noord-Limburg

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hansen voert al de merken Skoda en Nissan. Voor Opel wordt in het bestaande dealerpand een plek gecreëerd.

Venray had sinds het faillissement van Kroymans drie jaar geleden geen verkooppunt van Kroymans meer. Voor dga Roland Hansen is het dan ook lastig in te schatten hoe de markt nu is. “Het rijdende park heeft inmiddels een ander adres gevonden. Dus je weet niet precies wat je kunt verwachten in de werkplaats.”

Volgens Hansen zijn de investeringen die hij moet plegen, bescheiden. “Er worden geen overdreven eisen gesteld. Dat kan ook niet.” Met de komst van Opel gaat er wel een wens in vervulling. “Sinds het faillissement van Kroymans hebben we altijd geïnformeerd naar de mogelijkheden. We zijn dan ook heel enthousiast over de kans die ons nu geboden wordt”, aldus Hansen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.