Reorganisatie Saab Beherman, Van den Berg vertrekt

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Belgische importeur, die ook de invoer in Nederland doet, moet een reorganisatie doorvoeren als gevolg van de stilgevallen Saab-verkopen. “En ook voor de komende jaren zal de verkoop, indien Saab overleeft, lager liggen dan we dachten”, aldus Van den Berg.

Hoeveel arbeidsplekken er verdwijnen is nog onbekend. In totaal werken er nu 55 mensen voor Saab binnen Beherman, waarvan 13 in Nederland. “Afhankelijk van wat er in de Belgische tak gebeurt, zal er in Nederland gesneden worden. Maar dat is een langdurig proces als gevolg van Belgische regelgeving”, aldus Van den Berg.

Dat hij zelf gaat vertrekken, was echter snel duidelijk. “Voor mij is het na de reorganisatie ook niet interessant meer om nog te blijven.” Wat hij gaat doen na januari is nog onbekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.