Van Kalmthout verkoopt auto’s onder inkoopprijs

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het gaat om 23 Ka’s, 28 Fiesta’s en 22 Focussen in verschillende uitvoeringen, allemaal van modeljaar 2011. De auto’s worden verkocht met prijzen tot 1.000 euro onder inkoopprijs. Klanten krijgen desgewenst inzage in de inkoopfactuur van het bedrijf. “We hopen en verwachten alle auto’s te verkopen morgen”, aldus Maartje de Mooij, woordvoerster van het bedrijf.

De inkomsten die het bedrijf misloopt op de verkoop, hoopt Van Kalmthout in de werkplaats terug te verdienen.

Merkimago
Importeur Ford Nederland is niet erg te spreken over de actie, maar zegt er niets tegen te kunnen doen. “Dealers van alle merken proberen met dit soort acties van hun voorraadauto`s af te komen”, aldus woordvoerder Dennis Homberg. “Voor ons merkimago is dit natuurlijk niet wenselijk, maar het staat dealers vrij dit te doen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van Kalmthout verkoopt auto’s onder inkoopprijs | Automotive Online

Van Kalmthout verkoopt auto’s onder inkoopprijs

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het gaat om 23 Ka’s, 28 Fiesta’s en 22 Focussen in verschillende uitvoeringen, allemaal van modeljaar 2011. De auto’s worden verkocht met prijzen tot 1.000 euro onder inkoopprijs. Klanten krijgen desgewenst inzage in de inkoopfactuur van het bedrijf. “We hopen en verwachten alle auto’s te verkopen morgen”, aldus Maartje de Mooij, woordvoerster van het bedrijf.

De inkomsten die het bedrijf misloopt op de verkoop, hoopt Van Kalmthout in de werkplaats terug te verdienen.

Merkimago
Importeur Ford Nederland is niet erg te spreken over de actie, maar zegt er niets tegen te kunnen doen. “Dealers van alle merken proberen met dit soort acties van hun voorraadauto`s af te komen”, aldus woordvoerder Dennis Homberg. “Voor ons merkimago is dit natuurlijk niet wenselijk, maar het staat dealers vrij dit te doen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.