Oefenen op een CT200h

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit keer – de vijftigste – ging het om een hybride Lexus CT 200h. Frans van de Weijdeven, onderwijsmanager Automotive Engineering aan de HR, ontving de sleutels uit handen van Lex van den Elsen, manager Dealer Development bij Louwman & Parqui, en Peter van Casteren, technisch trainer bij het Louwman College.

Een hoogwaardige opleiding voor autotechnisch talent, zowel op vmbo- en mbo-scholen als op hbo-niveau, is zeer belangrijk voor de branche, zo zei Van den Elsen. Toyota en Lexus stellen elk jaar wereldwijd op grote schaal auto’s beschikbaar aan technische scholen, zodat de leerlingen kunnen oefenen met recent materiaal. Vaak zijn dit nieuwe auto’s, al dan niet met schade: “Die worden dan niet tot schroot verwerkt, maar nuttig gebruikt”. De keuze voor een CT 200h wordt ingeven door de ontwikkelingen op de personenautomarkt. “De autotechnici van morgen krijgen gegarandeerd met hybridetechniek te maken,” aldus Van den Elsen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Oefenen op een CT200h | Automotive Online

Oefenen op een CT200h

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dit keer – de vijftigste – ging het om een hybride Lexus CT 200h. Frans van de Weijdeven, onderwijsmanager Automotive Engineering aan de HR, ontving de sleutels uit handen van Lex van den Elsen, manager Dealer Development bij Louwman & Parqui, en Peter van Casteren, technisch trainer bij het Louwman College.

Een hoogwaardige opleiding voor autotechnisch talent, zowel op vmbo- en mbo-scholen als op hbo-niveau, is zeer belangrijk voor de branche, zo zei Van den Elsen. Toyota en Lexus stellen elk jaar wereldwijd op grote schaal auto’s beschikbaar aan technische scholen, zodat de leerlingen kunnen oefenen met recent materiaal. Vaak zijn dit nieuwe auto’s, al dan niet met schade: “Die worden dan niet tot schroot verwerkt, maar nuttig gebruikt”. De keuze voor een CT 200h wordt ingeven door de ontwikkelingen op de personenautomarkt. “De autotechnici van morgen krijgen gegarandeerd met hybridetechniek te maken,” aldus Van den Elsen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.