Toyota-bezitters meest merktrouw

Redactie Redactie
• Laatste update:

De gemiddelde merkloyaliteit onder particulieren is 46%; dit betekent dat van de autobezitters, 46% bij een volgende aanschaf voor hetzelfde merk kiest. Onder zakelijk rijders is deze merktrouw 38%. Dit blijkt uit een analyse op de Grote Consumentenenquête van WDM, in opdracht van Automotive.

Uit de analyse blijkt verder dat als er een ander merk wordt overwogen, Volkswagen daarbij het meest wordt genoemd. Zowel onder zakelijk rijders als particulieren. En VW-rijders die een ander merk overwegen, blijven in de Pon-stal: die kiezen namelijk Audi.

Lees het complete onderzoek in Automotive 6 die vrijdag is verschenen. De Automotive online lezen kan HIER (alleen voor abonnees).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Toyota-bezitters meest merktrouw | Automotive Online

Toyota-bezitters meest merktrouw

Redactie Redactie
• Laatste update:

De gemiddelde merkloyaliteit onder particulieren is 46%; dit betekent dat van de autobezitters, 46% bij een volgende aanschaf voor hetzelfde merk kiest. Onder zakelijk rijders is deze merktrouw 38%. Dit blijkt uit een analyse op de Grote Consumentenenquête van WDM, in opdracht van Automotive.

Uit de analyse blijkt verder dat als er een ander merk wordt overwogen, Volkswagen daarbij het meest wordt genoemd. Zowel onder zakelijk rijders als particulieren. En VW-rijders die een ander merk overwegen, blijven in de Pon-stal: die kiezen namelijk Audi.

Lees het complete onderzoek in Automotive 6 die vrijdag is verschenen. De Automotive online lezen kan HIER (alleen voor abonnees).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.