Nefkens stelt twee brand new Cadillac dealers aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Nederland groeit het dealernetwerk hierdoor tot vijf, inclusief Nefkens Amersfoort. “Het productaanbod van Cadillac neemt in de komende jaren toe. En we zien een stijgende vraag naar Cadillac´s. Daarom hebben we nog twee dealers aangesteld”, aldus Adriaan de Vries van Nefkens.

Zowel HAI als Middelbeek Cars hebben veel ervaring met Amerikaanse auto`s. Beide waren voor de samenwerking tussen Chrysler en Fiat al Chrysler, Dodge- en Jeep-dealer. Middelbeek gaat waarschijnlijk ook verder als Jeep-dealer.

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nefkens stelt twee brand new Cadillac dealers aan | Automotive Online

Nefkens stelt twee brand new Cadillac dealers aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

In Nederland groeit het dealernetwerk hierdoor tot vijf, inclusief Nefkens Amersfoort. “Het productaanbod van Cadillac neemt in de komende jaren toe. En we zien een stijgende vraag naar Cadillac´s. Daarom hebben we nog twee dealers aangesteld”, aldus Adriaan de Vries van Nefkens.

Zowel HAI als Middelbeek Cars hebben veel ervaring met Amerikaanse auto`s. Beide waren voor de samenwerking tussen Chrysler en Fiat al Chrysler, Dodge- en Jeep-dealer. Middelbeek gaat waarschijnlijk ook verder als Jeep-dealer.

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.