Lexus Breukelen sluit deuren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf in Breukelen was winstgevend, benadrukt de importeur. “In eerste instantie was Breukelen aangesteld om Noord-Holland en Utrecht te bedienen, maar dit bleek een te groot rayon. Daarom zijn een aantal jaar geleden de vestigingen in Amersfoort en Amsterdam geopend. Drie vestigingen in deze regio is echter te veel dus is uit strategisch oogpunt besloten Breukelen te sluiten”, aldus Rutger Kerstiens, woordvoerder bij Louwman & Parqui.

Het pand in Breukelen was de eerste single brand-vestiging van Lexus. Volgend jaar wordt voor het merk een nieuwe flagship store geopend in Den Haag, dat de huidige vestiging voor die regio zal vervangen.

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Lexus Breukelen sluit deuren | Automotive Online

Lexus Breukelen sluit deuren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf in Breukelen was winstgevend, benadrukt de importeur. “In eerste instantie was Breukelen aangesteld om Noord-Holland en Utrecht te bedienen, maar dit bleek een te groot rayon. Daarom zijn een aantal jaar geleden de vestigingen in Amersfoort en Amsterdam geopend. Drie vestigingen in deze regio is echter te veel dus is uit strategisch oogpunt besloten Breukelen te sluiten”, aldus Rutger Kerstiens, woordvoerder bij Louwman & Parqui.

Het pand in Breukelen was de eerste single brand-vestiging van Lexus. Volgend jaar wordt voor het merk een nieuwe flagship store geopend in Den Haag, dat de huidige vestiging voor die regio zal vervangen.

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.