‘Vijftig Cadillacs in 2011’

Redactie Redactie
• Laatste update:

De prognose is een stuk bescheidener dan de verwachtingen die het merk koesterde in de Kroymans-tijd: in 2003 voorspelde de toenmalige Kroymans-topman Ton van Soest dat het merk in 2010 in Europa twintigduizend stuks zou doen. Zo`n 600 daarvan zouden hun weg via de Nederlandse dealers moeten vinden. De teller kwam in ons land echter nooit hoger dan 239 (in 2005) en bleef vorig jaar zelfs steken bij 29.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Vijftig Cadillacs in 2011’ | Automotive Online

‘Vijftig Cadillacs in 2011’

Redactie Redactie
• Laatste update:

De prognose is een stuk bescheidener dan de verwachtingen die het merk koesterde in de Kroymans-tijd: in 2003 voorspelde de toenmalige Kroymans-topman Ton van Soest dat het merk in 2010 in Europa twintigduizend stuks zou doen. Zo`n 600 daarvan zouden hun weg via de Nederlandse dealers moeten vinden. De teller kwam in ons land echter nooit hoger dan 239 (in 2005) en bleef vorig jaar zelfs steken bij 29.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.