Overnamegesprekken Stern en Van Lingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De partijen geven aan dat de gesprekken tot op heden goed verlopen. Wel laat Stern-topman Henk van der Kwast weten dat er wat hem betreft maar één optie is. “Wij zijn alleen geïnteresseerd in een overname van het complete verzorgingsgebied, inclusief de vestiging in Houten, maar zonder de overige vestigingen. Het is of het geheel, of niets. Maar het overleg hierover verloopt tot dusver goed, al moet er nog over heel wat details overeenstemming worden bereikt.” Alfa-directeur Jan Wouter Kleinjan hoopt dat Stern het Alfa-dealerschap in de regio op zich neemt. “Het is in ieders belang dat er een stevige partij is die de boel oppakt. En dat is Stern.”
Stern heeft al Alfa-dealervestigingen in Bussum, Purmerend (zie foto) en Almere. Door een overname zou Stern het hele gebied van Almere tot Houten en Noord-Holland bestrijken, met uitzondering van Amsterdam en Uitgeest, waar Kroymans zelf het dealerschap voert, Koog aan de Zaan (Het Autohuis) en Hoofddorp (Hoeke). 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Overnamegesprekken Stern en Van Lingen | Automotive Online

Overnamegesprekken Stern en Van Lingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De partijen geven aan dat de gesprekken tot op heden goed verlopen. Wel laat Stern-topman Henk van der Kwast weten dat er wat hem betreft maar één optie is. “Wij zijn alleen geïnteresseerd in een overname van het complete verzorgingsgebied, inclusief de vestiging in Houten, maar zonder de overige vestigingen. Het is of het geheel, of niets. Maar het overleg hierover verloopt tot dusver goed, al moet er nog over heel wat details overeenstemming worden bereikt.” Alfa-directeur Jan Wouter Kleinjan hoopt dat Stern het Alfa-dealerschap in de regio op zich neemt. “Het is in ieders belang dat er een stevige partij is die de boel oppakt. En dat is Stern.”
Stern heeft al Alfa-dealervestigingen in Bussum, Purmerend (zie foto) en Almere. Door een overname zou Stern het hele gebied van Almere tot Houten en Noord-Holland bestrijken, met uitzondering van Amsterdam en Uitgeest, waar Kroymans zelf het dealerschap voert, Koog aan de Zaan (Het Autohuis) en Hoofddorp (Hoeke). 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.