Tweede auto gratis bij Cardoen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De fabrikanten hebben een grote voorraad auto’s staan die ze nergens kwijt kunnen, verouderde modellen bijvoorbeeld. Wij kopen deze auto’s tegen scherpe prijzen in en kunnen daarom deze actie houden”, aldus Ivo Willems, commercieel directeur van Cardoen. “Met deze aanbieding willen we tendensen breken: we laten consumenten profiteren van de gevolgen van de kredietcrisis.”

Het bedrijf zal niet veel verdienen aan de actie-auto`s. "In sommige gevallen zullen we er een klein beetje aan verdienen, in andere gevallen niets. De actie is ook vooral bedoeld om traffic te genereren."

Volgens Willems vormt de actie geen bedreiging voor andere dealers. “Wij hebben een heel andere aanpak: wij verkopen alleen auto’s die we op voorraad hebben. Bij andere dealers bestel je een auto à la carte.”

De belangstelling is groot, zegt Willems. “Er lopen nu al zo’n tachtig mensen in de showroom om zich te oriënteren.” De actie loopt tot 15 december of tot de voorraad op is. “Nederlanders zijn natuurlijk ook van harte welkom bij ons."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Tweede auto gratis bij Cardoen | Automotive Online

Tweede auto gratis bij Cardoen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De fabrikanten hebben een grote voorraad auto’s staan die ze nergens kwijt kunnen, verouderde modellen bijvoorbeeld. Wij kopen deze auto’s tegen scherpe prijzen in en kunnen daarom deze actie houden”, aldus Ivo Willems, commercieel directeur van Cardoen. “Met deze aanbieding willen we tendensen breken: we laten consumenten profiteren van de gevolgen van de kredietcrisis.”

Het bedrijf zal niet veel verdienen aan de actie-auto`s. "In sommige gevallen zullen we er een klein beetje aan verdienen, in andere gevallen niets. De actie is ook vooral bedoeld om traffic te genereren."

Volgens Willems vormt de actie geen bedreiging voor andere dealers. “Wij hebben een heel andere aanpak: wij verkopen alleen auto’s die we op voorraad hebben. Bij andere dealers bestel je een auto à la carte.”

De belangstelling is groot, zegt Willems. “Er lopen nu al zo’n tachtig mensen in de showroom om zich te oriënteren.” De actie loopt tot 15 december of tot de voorraad op is. “Nederlanders zijn natuurlijk ook van harte welkom bij ons."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.