Mitsubishi-netwerk flink opgeschud

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Stern-dealerschappen zijn overgenomen door Peter Ursem in Purmerend en Autobedrijf Braber in Ede. Beide zijn al in juli gestart. Versteeg Buurman werd eveneens in juli dealer, in Barneveld. Voorheen was Autobedrijf A. de Vor daar agent van hoofddealer Stern. Op 1 oktober begint Autobedrijf Daatselaar in Amersfoort als Mitsubishi-dealer, twee weken later gevolgd door Garage Mulder in Almere. De Gommans & Jansen- dealerschappen zijn overgenomen door Ruud de Jong in Boxmeer en Autobedrijf W. Deinum in Venlo (beide al in april gestart). Auto Creemers begint op 1 oktober als dealer in Roermond. Andere nieuw aangestelde dealers zijn Huiskens in Oss en Autobedrijf Winkelhorst in Winterswijk (was voorheen agent). In verband met het beëindigen van het contract van Autodrôme Emmen is Auto Louwes vanaf oktober dealer voor Emmen. In Den Helder en Bergen op Zoom zijn respectievelijk Autobedrijf Onderwater en Will Schraven aangesteld als agent. Beide hebben met ingang van juli een servicecontract met Mitsubishi en een agentovereenschap met een hoofddealer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Mitsubishi-netwerk flink opgeschud | Automotive Online

Mitsubishi-netwerk flink opgeschud

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Stern-dealerschappen zijn overgenomen door Peter Ursem in Purmerend en Autobedrijf Braber in Ede. Beide zijn al in juli gestart. Versteeg Buurman werd eveneens in juli dealer, in Barneveld. Voorheen was Autobedrijf A. de Vor daar agent van hoofddealer Stern. Op 1 oktober begint Autobedrijf Daatselaar in Amersfoort als Mitsubishi-dealer, twee weken later gevolgd door Garage Mulder in Almere. De Gommans & Jansen- dealerschappen zijn overgenomen door Ruud de Jong in Boxmeer en Autobedrijf W. Deinum in Venlo (beide al in april gestart). Auto Creemers begint op 1 oktober als dealer in Roermond. Andere nieuw aangestelde dealers zijn Huiskens in Oss en Autobedrijf Winkelhorst in Winterswijk (was voorheen agent). In verband met het beëindigen van het contract van Autodrôme Emmen is Auto Louwes vanaf oktober dealer voor Emmen. In Den Helder en Bergen op Zoom zijn respectievelijk Autobedrijf Onderwater en Will Schraven aangesteld als agent. Beide hebben met ingang van juli een servicecontract met Mitsubishi en een agentovereenschap met een hoofddealer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.