ASV eerste SLR-McLaren-dealer van Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het leverde ook al langere tijd modellen van SLR en Maybach af, maar dit was als servicepunt van DaimlerChrysler Nederland.
“Met het verkrijgen van het dealerschap mogen we zelf ook onderhouds- en garantiewerkzaamheden verrichten”, zegt Cees Hendriks, eigenaar van ASV. “Prettig, want klanten in dit segment hebben behoefte aan one stop shopping. Je wilt ze niet voor elk futiliteitje terugsturen naar importeur.”
DaimlerChrysler Nederland heeft volgens Hendriks de aanvraag gesteund. “De importeur heeft uiteraard graag dat dealers proberen een stukje exclusiviteit voor hun klanten te creëren.” De standards voor de merken zijn, niet verbazend, aan de forse kant. Zo heeft Hendriks een gedeelte van zijn pand aangepast. “Zowel in de showroom als in de werkplaats komt er een apart gedeelte voor deze auto’s”, vertelt hij. “Verder gaat een van onze monteurs een compleet opleidingstraject volgen om met auto’s als de SLR aan de slag te kunnen.” Waarschijnlijk een gewilde baan in monteursland.
De officiële opening volgt begin oktober. ASV is de eerste van drie geplande SLR McLaren– en Maybach-dealers in Nederland; Bert Stemerdink uit Veenendaal en Mercedes-Benz Den Haag volgen later.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ASV eerste SLR-McLaren-dealer van Nederland | Automotive Online

ASV eerste SLR-McLaren-dealer van Nederland

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het leverde ook al langere tijd modellen van SLR en Maybach af, maar dit was als servicepunt van DaimlerChrysler Nederland.
“Met het verkrijgen van het dealerschap mogen we zelf ook onderhouds- en garantiewerkzaamheden verrichten”, zegt Cees Hendriks, eigenaar van ASV. “Prettig, want klanten in dit segment hebben behoefte aan one stop shopping. Je wilt ze niet voor elk futiliteitje terugsturen naar importeur.”
DaimlerChrysler Nederland heeft volgens Hendriks de aanvraag gesteund. “De importeur heeft uiteraard graag dat dealers proberen een stukje exclusiviteit voor hun klanten te creëren.” De standards voor de merken zijn, niet verbazend, aan de forse kant. Zo heeft Hendriks een gedeelte van zijn pand aangepast. “Zowel in de showroom als in de werkplaats komt er een apart gedeelte voor deze auto’s”, vertelt hij. “Verder gaat een van onze monteurs een compleet opleidingstraject volgen om met auto’s als de SLR aan de slag te kunnen.” Waarschijnlijk een gewilde baan in monteursland.
De officiële opening volgt begin oktober. ASV is de eerste van drie geplande SLR McLaren– en Maybach-dealers in Nederland; Bert Stemerdink uit Veenendaal en Mercedes-Benz Den Haag volgen later.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.