‘Autobedrijven te passief in klantcommunicatie’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het probleem is dat de ondernemer met het gebruik van dit soort media het idee heeft contact met de klant te hebben, terwijl de perceptie aan klantzijde een totaal andere is. “Het is voor een klant niet meer dan vrijblijvende informatie. Als hij iets wil, is hij verplicht om zelf actie te ondernemen. En dat is vaak een brug te ver.”

Volgens De Vette moeten bedrijven het medium beter afstemmen op het `communicatiedoel`. “Dat vergroot de effectiviteit. Een klacht per brief beantwoorden is bijvoorbeeld een absolute doodzonde. Een klacht handel je telefonisch af.”

Lees het complete artikel in Automotive 4 of klik hier.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Autobedrijven te passief in klantcommunicatie’ | Automotive Online

‘Autobedrijven te passief in klantcommunicatie’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het probleem is dat de ondernemer met het gebruik van dit soort media het idee heeft contact met de klant te hebben, terwijl de perceptie aan klantzijde een totaal andere is. “Het is voor een klant niet meer dan vrijblijvende informatie. Als hij iets wil, is hij verplicht om zelf actie te ondernemen. En dat is vaak een brug te ver.”

Volgens De Vette moeten bedrijven het medium beter afstemmen op het `communicatiedoel`. “Dat vergroot de effectiviteit. Een klacht per brief beantwoorden is bijvoorbeeld een absolute doodzonde. Een klacht handel je telefonisch af.”

Lees het complete artikel in Automotive 4 of klik hier.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.