Berry Leerentveld (Auto Palace) start eigen leasebedrijf

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Berry Leerentveld. (Foto: Leerentveld Lease)

Berry Leerentveld vertrekt bij Auto Palace Groep en start als lease-intermediair. Hij verbindt zich als partner voor de regio Zwolle aan Fleximo. Dat meldt hij aan Automotive.

Leerentveld verkocht in 2016 zijn Kia- en Mazda-dealerbedrijf aan Van Mossel en Freeroad. Daarna werd hij vestigingsmanager bij Auto Palace Groep.

Vrijheid

“Het was prima werken onder de vleugels van Auto Palace maar de vrijheid roept. Ondernemerschap zit mij in het bloed en daarom is het nu tijd voor deze stap”, zegt Leerentveld. Hij richt zich met zijn nieuwe bedrijf, Leerentveld Lease, op de zakelijke mobiliteitsmarkt. Hij is daarvoor een samenwerking aangegaan met een van de grootste intermediairs van Nederland, Fleximo. “Om zelf een portefeuille op te bouwen is pittig. Door de samenwerking met Fleximo kan ik direct een breed scala aan producten aanbieden en gebruik maken van de backoffice-faciliteiten.”

Leerentveld start vandaag met zijn nieuwe bedrijf. Hij is de exclusieve partner van Fleximo voor de regio Zwolle. “Ik ben opgegroeid in de autobranche en zie nu het mobiliteitslandschap snel veranderen. Met mijn eigen leasebedrijf denk ik snel in te kunnen spelen op de behoeften van vandaag de dag.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Berry Leerentveld (Auto Palace) start eigen leasebedrijf | Automotive Online

Berry Leerentveld (Auto Palace) start eigen leasebedrijf

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Berry Leerentveld. (Foto: Leerentveld Lease)

Berry Leerentveld vertrekt bij Auto Palace Groep en start als lease-intermediair. Hij verbindt zich als partner voor de regio Zwolle aan Fleximo. Dat meldt hij aan Automotive.

Leerentveld verkocht in 2016 zijn Kia- en Mazda-dealerbedrijf aan Van Mossel en Freeroad. Daarna werd hij vestigingsmanager bij Auto Palace Groep.

Vrijheid

“Het was prima werken onder de vleugels van Auto Palace maar de vrijheid roept. Ondernemerschap zit mij in het bloed en daarom is het nu tijd voor deze stap”, zegt Leerentveld. Hij richt zich met zijn nieuwe bedrijf, Leerentveld Lease, op de zakelijke mobiliteitsmarkt. Hij is daarvoor een samenwerking aangegaan met een van de grootste intermediairs van Nederland, Fleximo. “Om zelf een portefeuille op te bouwen is pittig. Door de samenwerking met Fleximo kan ik direct een breed scala aan producten aanbieden en gebruik maken van de backoffice-faciliteiten.”

Leerentveld start vandaag met zijn nieuwe bedrijf. Hij is de exclusieve partner van Fleximo voor de regio Zwolle. “Ik ben opgegroeid in de autobranche en zie nu het mobiliteitslandschap snel veranderen. Met mijn eigen leasebedrijf denk ik snel in te kunnen spelen op de behoeften van vandaag de dag.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.