Alphabet: één op de zes leaserijders gaat voor EV

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Britten keuren 'stereotype' reclame VW af

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > EV-nieuws: Krachtigste Porsche Cayenne heeft een stekker

    […] ruilen massaal hun diesel in en gaan voor volledig elektrisch of benzine, zo meldt leasemaatschappij Alphabet. In de eerste vijf maanden van 2019 was 16,1 procent van de nieuw bestelde leaseauto’s bij […]

Alphabet: één op de zes leaserijders gaat voor EV | Automotive Online

Alphabet: één op de zes leaserijders gaat voor EV

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Britten keuren 'stereotype' reclame VW af

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > EV-nieuws: Krachtigste Porsche Cayenne heeft een stekker

    […] ruilen massaal hun diesel in en gaan voor volledig elektrisch of benzine, zo meldt leasemaatschappij Alphabet. In de eerste vijf maanden van 2019 was 16,1 procent van de nieuw bestelde leaseauto’s bij […]