Arval groeit wereldwijd met 7,4 procent

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:

Dat meldt de leasemaatschappij vandaag. Daarmee doet Arval het iets beter dan Leaseplan, dat zag de vloot groeien met 5,5 procent

“Ook voor Arval Nederland was 2017 een goed jaar”, aldus Liam Donnelly, algemeen directeur Arval Nederland. Arval Nederland groeide met 4 procent minder hard, “Maar wij zien de belangstelling voor innovatieve diensten, zoals telematica en flexibele lease-oplossingen toenemen.”

Dit jaar richt Arval zich vooral op de consumentenmarkt, zzp-ers en mkb-ers. Bijvoorbeeld met Arval Car Sharing (web- en mobielplatform voor werknemers) dat in Italië draait. Ook in ons land is autodelen mogelijk via Arval, maar dat wordt nu nog met via een derde partij gefaciliteerd voor klanten. “Het is de bedoeling dat het eind dit jaar, danwel begin 2019 wordt omgezet naar het car sharing product van Arval dat vandaag is gepresenteerd”, aldus Donnelly. 

Tot slot laat de leasemaatschappij weten dat is besloten om de ontwikkeling van het dienstenaanbod voor elektrische auto’s te versnellen. Hiervoor is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Renault, Nissan en New Motion. “Wij willen de drempel om elektrisch te rijden verlagen met een concept waarbij de berijder zelf niets hoeft te regelen”, aldus Donnelly. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Arval groeit wereldwijd met 7,4 procent | Automotive Online

Arval groeit wereldwijd met 7,4 procent

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:

Dat meldt de leasemaatschappij vandaag. Daarmee doet Arval het iets beter dan Leaseplan, dat zag de vloot groeien met 5,5 procent

“Ook voor Arval Nederland was 2017 een goed jaar”, aldus Liam Donnelly, algemeen directeur Arval Nederland. Arval Nederland groeide met 4 procent minder hard, “Maar wij zien de belangstelling voor innovatieve diensten, zoals telematica en flexibele lease-oplossingen toenemen.”

Dit jaar richt Arval zich vooral op de consumentenmarkt, zzp-ers en mkb-ers. Bijvoorbeeld met Arval Car Sharing (web- en mobielplatform voor werknemers) dat in Italië draait. Ook in ons land is autodelen mogelijk via Arval, maar dat wordt nu nog met via een derde partij gefaciliteerd voor klanten. “Het is de bedoeling dat het eind dit jaar, danwel begin 2019 wordt omgezet naar het car sharing product van Arval dat vandaag is gepresenteerd”, aldus Donnelly. 

Tot slot laat de leasemaatschappij weten dat is besloten om de ontwikkeling van het dienstenaanbod voor elektrische auto’s te versnellen. Hiervoor is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Renault, Nissan en New Motion. “Wij willen de drempel om elektrisch te rijden verlagen met een concept waarbij de berijder zelf niets hoeft te regelen”, aldus Donnelly. 

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.