Nieuw MT Leaseplan groeit van 6 naar 12 leden

MT-shuffle Leaseplan afgerond met komst nieuwe marketingdirecteur

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

De vacature voor een nieuwe cfo moet nog worden ingevuld. CFO Annelies Bouma verliet deze maand de organisatie.

Versteegen vertrekt 1 februari na een dienstverband van achttien jaar bij Leaseplan, waarvan de laatste 3,5 jaar als marketingdirecteur. “Ik heb zelf de keuze gemaakt, maar afscheid nemen na achttien jaar gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten.” Zijn opvolgster Gerner werkte voorheen als marketeer bij onder andere TUI en Staples.

Jan Mostert is aangesteld als directeur business transformation. Hij werkte eerder onder andere voor McKinsey. “De interne organisatie krijgt een plattere structuur, waaronder een nieuw MT met direct verantwoordelijken. Op deze manier is er een directere aansturing, die past bij de huidige tijdsgeest. Zo kunnen we snel inspelen op klantverwachtingen”, vertelt Versteegen.

Shuffle

Deze maand werd ook bekend dat Patrick Vierveijzer naar Leaseplan Duitsland vertrekt en wordt opgevolgd door Dirk Gaasbeek en Robert Jan Eikelenboom. Managing director Berno Kleinherenbrink is naar Leaseplan Corporation gegaan en is opgevolgd door Erik Henstra.

Het MT van Leaseplan Nederland bestaat nu uit: Anton Peters (directeur ROB & insurance), Dirk Gaasbeek (commercieel directeur mkb en private lease), Eleni Trachalakis (directeur customer service), Erik Henstra (managing director), Ferry Weijers (directeur remarketing & rental), Gerrit van der Maaten (directeur HR), Jan Mostert (directeur business transformation), Maartje van Tongeren (directeur procurement), Martin Slager (directeur ICT), Monique Gerner (marketingdirecteur) en Robert Jan Eikelenboom (commercieel directeur corporate).

MT-shuffle Leaseplan afgerond met komst nieuwe marketingdirecteur | Automotive Online
Nieuw MT Leaseplan groeit van 6 naar 12 leden

MT-shuffle Leaseplan afgerond met komst nieuwe marketingdirecteur

Floor Vink Floor Vink
• Laatste update:

De vacature voor een nieuwe cfo moet nog worden ingevuld. CFO Annelies Bouma verliet deze maand de organisatie.

Versteegen vertrekt 1 februari na een dienstverband van achttien jaar bij Leaseplan, waarvan de laatste 3,5 jaar als marketingdirecteur. “Ik heb zelf de keuze gemaakt, maar afscheid nemen na achttien jaar gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten.” Zijn opvolgster Gerner werkte voorheen als marketeer bij onder andere TUI en Staples.

Jan Mostert is aangesteld als directeur business transformation. Hij werkte eerder onder andere voor McKinsey. “De interne organisatie krijgt een plattere structuur, waaronder een nieuw MT met direct verantwoordelijken. Op deze manier is er een directere aansturing, die past bij de huidige tijdsgeest. Zo kunnen we snel inspelen op klantverwachtingen”, vertelt Versteegen.

Shuffle

Deze maand werd ook bekend dat Patrick Vierveijzer naar Leaseplan Duitsland vertrekt en wordt opgevolgd door Dirk Gaasbeek en Robert Jan Eikelenboom. Managing director Berno Kleinherenbrink is naar Leaseplan Corporation gegaan en is opgevolgd door Erik Henstra.

Het MT van Leaseplan Nederland bestaat nu uit: Anton Peters (directeur ROB & insurance), Dirk Gaasbeek (commercieel directeur mkb en private lease), Eleni Trachalakis (directeur customer service), Erik Henstra (managing director), Ferry Weijers (directeur remarketing & rental), Gerrit van der Maaten (directeur HR), Jan Mostert (directeur business transformation), Maartje van Tongeren (directeur procurement), Martin Slager (directeur ICT), Monique Gerner (marketingdirecteur) en Robert Jan Eikelenboom (commercieel directeur corporate).