GE-man aan het roer bij Business Lease Slowakije

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van den Berg werkte eerder als director regional leasing bij General Electric. Het aantrekken van Van den Berg en het doorschuiven van Heijnsbroek is ingegeven door de medio mei aangekondigde overname van KBC Autolease Polen door Business Lease.

Poolse markt
Een overnamesom is daarbij niet bekendgemaakt. De vloot van Business Lease Polen groeide door de acquisitie naar 6.100 voertuigen. De van oorsprong Nederlandse leasemaatschappij neemt daarmee naar eigen zeggen de zevende positie in op de Poolse markt. In totaal beheert de Business Lease Group, die behalve in Polen en Nederland ook actief is in Tsjechië, Slowakije en Hongarije nu ruim 43 duizend contracten.

Business Lease Group is de internationale leasetak van Autobinck, KBC Autolease is een dochteronderneming van de Belgische KBC Bank.