Athlon opent Flex Centre

Redactie Redactie
• Laatste update:

Uit onderzoek onder leaserijders blijkt dat men behoefte heeft aan een flexibele en rustige werkomgeving of vergaderruimte, maar dat hotelketens die in onvoldoende mate kunnen bieden. Het Flex Centre is uitsluitend bedoeld voor leaseklanten van Athlon. Van 07.00 tot 19.00 uur kunnen die hier terecht voor kleine en grotere werkplekken met printers en internetverbinding, maar ook voor compleet geoutilleerde vergaderruimtes, uitgevoerd in `trendy design’.

De tarieven lopen uiteen van 7,50 per uur voor een eenvoudige werkplek tot 450 euro per dag voor een luxe vergaderzaal. Er rijdt een shuttle van en naar Schiphol, oplaadpunten voor elektrische voertuigen ontbreken niet en zowel de inrichting als de koffie en de lunches zijn mens- en milieuvriendelijk van aard.

Klantencontact
Athlon wil zo meewerken aan een reductie van de CO2-uitstoot en HNW een impuls geven: `Files mijden en elkaar op een goed bereikbare plek ontmoeten`. Athlon wil komend jaar meerdere van dit soort centra wil openen. “We faciliteren onze klanten op een nieuwe manier, die goed bij onze filosofie van duurzaamheid past. Bijkomend voordeel is dat het contact met onze leaserijders over meer kan gaan dan administratieve zaken alleen.” 

Athlon huurt het pand van projectontwikkelaar Chipshol en hoopt al voor de eerste maand op een bezettingsgraad van 40 à 50%: “Dan schrijven we zwarte cijfers. Tenslotte zijn we geen liefdadigheidsinstelling.”

Een eerste evaluatie volgt eind 2011. Overigens laat Athlon bij monde van topman Hans Blink weten dat het in de toekomst ook zakenreizen wil organiseren. (foto Stijn Poelstra)

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Athlon opent Flex Centre | Automotive Online

Athlon opent Flex Centre

Redactie Redactie
• Laatste update:

Uit onderzoek onder leaserijders blijkt dat men behoefte heeft aan een flexibele en rustige werkomgeving of vergaderruimte, maar dat hotelketens die in onvoldoende mate kunnen bieden. Het Flex Centre is uitsluitend bedoeld voor leaseklanten van Athlon. Van 07.00 tot 19.00 uur kunnen die hier terecht voor kleine en grotere werkplekken met printers en internetverbinding, maar ook voor compleet geoutilleerde vergaderruimtes, uitgevoerd in `trendy design’.

De tarieven lopen uiteen van 7,50 per uur voor een eenvoudige werkplek tot 450 euro per dag voor een luxe vergaderzaal. Er rijdt een shuttle van en naar Schiphol, oplaadpunten voor elektrische voertuigen ontbreken niet en zowel de inrichting als de koffie en de lunches zijn mens- en milieuvriendelijk van aard.

Klantencontact
Athlon wil zo meewerken aan een reductie van de CO2-uitstoot en HNW een impuls geven: `Files mijden en elkaar op een goed bereikbare plek ontmoeten`. Athlon wil komend jaar meerdere van dit soort centra wil openen. “We faciliteren onze klanten op een nieuwe manier, die goed bij onze filosofie van duurzaamheid past. Bijkomend voordeel is dat het contact met onze leaserijders over meer kan gaan dan administratieve zaken alleen.” 

Athlon huurt het pand van projectontwikkelaar Chipshol en hoopt al voor de eerste maand op een bezettingsgraad van 40 à 50%: “Dan schrijven we zwarte cijfers. Tenslotte zijn we geen liefdadigheidsinstelling.”

Een eerste evaluatie volgt eind 2011. Overigens laat Athlon bij monde van topman Hans Blink weten dat het in de toekomst ook zakenreizen wil organiseren. (foto Stijn Poelstra)

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.