Sixt start leasemaatschappij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Toptien positie
De leasemaatschappij van Sixt moet binnen vijf jaar een toptien positie in de Nederlandse leasebranche hebben. Sixt zegt zich op leasing te storten om in haar bedrijfsvoering minder afhankelijk te zijn van andere leasemaatschappijen. Om die reden gaat de verhuurtak zich ook meer richten op de particuliere markt.Lees meer in Automotive 8 die morgen verschijnt of in de online editie die nu reeds is gepubliceerd. Abonnees kunnen deze gratis bekijken na zich eenmalig te hebben geregistreerd. Nog geen abonnee? U kunt online een abonnement afsluiten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Sixt start leasemaatschappij | Automotive Online

Sixt start leasemaatschappij

Redactie Redactie
• Laatste update:

Toptien positie
De leasemaatschappij van Sixt moet binnen vijf jaar een toptien positie in de Nederlandse leasebranche hebben. Sixt zegt zich op leasing te storten om in haar bedrijfsvoering minder afhankelijk te zijn van andere leasemaatschappijen. Om die reden gaat de verhuurtak zich ook meer richten op de particuliere markt.Lees meer in Automotive 8 die morgen verschijnt of in de online editie die nu reeds is gepubliceerd. Abonnees kunnen deze gratis bekijken na zich eenmalig te hebben geregistreerd. Nog geen abonnee? U kunt online een abonnement afsluiten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.