Autotaxatie en Winter starten Toekomsttaxatie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door de bv wordt een systeem ontwikkeld om restwaarden te voorspellen. Leasebedrijven, fleetowners en autobedrijven krijgen een indicatie van de restwaarde van een auto over een aantal jaar, bijvoorbeeld op het moment dat het leasecontract op een auto afloopt.

Bij Toekomsttaxatie.net kan een restwaardegarantie worden afgesloten: als de auto uiteindelijk niet de restwaarde heeft die vooraf was berekend, dan koopt Toekomsttaxatie.net de auto en zet hem zelf in de markt.

Bedrijven kunnen via Toekomsttaxatie.net ook een update van de courantheid van hun wagenpark krijgen.

Voor het systeem wordt gebruik gemaakt van RDW-gegevens, data uit Autotaxatie.net en de ervaring van experts als Winter (die tot een jaar geleden bij Leaseplan werkte als manager remarketing).

Het systeem moet binnen een jaar draaiend zijn.

Autotaxatie en Winter starten Toekomsttaxatie | Automotive Online

Autotaxatie en Winter starten Toekomsttaxatie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door de bv wordt een systeem ontwikkeld om restwaarden te voorspellen. Leasebedrijven, fleetowners en autobedrijven krijgen een indicatie van de restwaarde van een auto over een aantal jaar, bijvoorbeeld op het moment dat het leasecontract op een auto afloopt.

Bij Toekomsttaxatie.net kan een restwaardegarantie worden afgesloten: als de auto uiteindelijk niet de restwaarde heeft die vooraf was berekend, dan koopt Toekomsttaxatie.net de auto en zet hem zelf in de markt.

Bedrijven kunnen via Toekomsttaxatie.net ook een update van de courantheid van hun wagenpark krijgen.

Voor het systeem wordt gebruik gemaakt van RDW-gegevens, data uit Autotaxatie.net en de ervaring van experts als Winter (die tot een jaar geleden bij Leaseplan werkte als manager remarketing).

Het systeem moet binnen een jaar draaiend zijn.