Joint venture AHGN en Alwaysbemobile

Redactie Redactie
• Laatste update:

De ambitie is om een unieke schadeherstelformule voor zowel de zakelijke als de particuliere markt te ontwikkelen, zegt Alwaysbemobile-directeur Luc van Bussel. “De strategische en tactische samenwerking met AHGN past in onze visie om een all-inclusive aanbieder te worden voor particuliere en zakelijke rijders.”

Guus van Dreven, directeur van Autoschade Herstel Groep Nederland: “The Alwaysbemobile Company is voor ons een sterke strategische partner. In onze heroriëntatie en het daaruit voortgekomen businessplan hebben wij besloten een aanvulling op ons aanbod op aftersalesgebied te zoeken. Het combineren van de activiteiten biedt voor alle aangesloten ondernemers nieuwe kansen. We versnellen hiermee onze integratie in de gestuurde schadestroom. Onze ambitie is het marktleiderschap.”

Uiterlijk deze zomer moet de joint venture van start gaan. Hoe de samenwerking er in de praktijk uit gaat zien, is nu nog onderwerp van gesprek. De bedrijven doen hierover nog geen mededelingen.

Een optie zou kunnen zijn dat auto`s worden `doorgeschoven` tussen onderhoudsvestigingen en schadebedrijven binnen het gezamenlijke netwerk, of dat er op termijn specifieke onderhouds/schadevestigingen ontstaan. De bedrijven geven zoals gezegd geen commentaar op deze suggesties.

Joint venture AHGN en Alwaysbemobile | Automotive Online

Joint venture AHGN en Alwaysbemobile

Redactie Redactie
• Laatste update:

De ambitie is om een unieke schadeherstelformule voor zowel de zakelijke als de particuliere markt te ontwikkelen, zegt Alwaysbemobile-directeur Luc van Bussel. “De strategische en tactische samenwerking met AHGN past in onze visie om een all-inclusive aanbieder te worden voor particuliere en zakelijke rijders.”

Guus van Dreven, directeur van Autoschade Herstel Groep Nederland: “The Alwaysbemobile Company is voor ons een sterke strategische partner. In onze heroriëntatie en het daaruit voortgekomen businessplan hebben wij besloten een aanvulling op ons aanbod op aftersalesgebied te zoeken. Het combineren van de activiteiten biedt voor alle aangesloten ondernemers nieuwe kansen. We versnellen hiermee onze integratie in de gestuurde schadestroom. Onze ambitie is het marktleiderschap.”

Uiterlijk deze zomer moet de joint venture van start gaan. Hoe de samenwerking er in de praktijk uit gaat zien, is nu nog onderwerp van gesprek. De bedrijven doen hierover nog geen mededelingen.

Een optie zou kunnen zijn dat auto`s worden `doorgeschoven` tussen onderhoudsvestigingen en schadebedrijven binnen het gezamenlijke netwerk, of dat er op termijn specifieke onderhouds/schadevestigingen ontstaan. De bedrijven geven zoals gezegd geen commentaar op deze suggesties.