ING-berijders verplicht met schade naar BMW-dealer

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Onze berijders kunnen nu ook voor schadeherstel rekenen op de expertise van dealers tegen een marktconforme prijs. De dealer is nu een one-stop-shop”, aldus Simon Corsèl, communicatiemanager bij ING Car Lease.

Na een kleinschalige pilot in 2008 hebben de partijen besloten de SLA landelijk in te voeren. “BMW heeft een voorbeeldfunctie. We bekijken of we voor andere merken een vergelijkbare SLA kunnen invoeren.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ING-berijders verplicht met schade naar BMW-dealer | Automotive Online

ING-berijders verplicht met schade naar BMW-dealer

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Onze berijders kunnen nu ook voor schadeherstel rekenen op de expertise van dealers tegen een marktconforme prijs. De dealer is nu een one-stop-shop”, aldus Simon Corsèl, communicatiemanager bij ING Car Lease.

Na een kleinschalige pilot in 2008 hebben de partijen besloten de SLA landelijk in te voeren. “BMW heeft een voorbeeldfunctie. We bekijken of we voor andere merken een vergelijkbare SLA kunnen invoeren.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.