Website voor fleetmanagers gelanceerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Er is een overzicht van de actuele wettelijke en fiscale regelgeving, van de verschillende leasevormen, en wagenparkbeheerders kunnen er nagaan of ze beter kunnen leasen of kopen. Verder is er een actueel overzicht van alle nieuwe zakelijke auto’s, met de bijbehorende prijzen.

"Onze ambitie is om van Fleetmotive.nl hét platform op internet te maken waar alle Nederlandse wagenparkbeheerders terecht kunnen voor relevante vakinformatie en antwoord op hun vragen”, aldus hoofdredacteur Jelle Heidstra. “We zijn nog niet klaar met ontwikkelen. Zo wordt het in de nabije toekomst mogelijk om lease-offertes op te vragen en zijn we bezig met een car configurator.”

Fleetmotive.nl is onderdeel van Fleetmotive, een kwartaalblad voor wagenparkbeheerders dat wordt uitgeven door RAI Langfords (eveneens de uitgever van Automotive).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.