Sekseverschillen bij pech

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo bellen vrouwen bijna twee keer zo vaak als mannen met de hulpdienst van de leasemaatschappij omdat ze een wiel moeten verwisselen. Hetzelfde geldt voor als ze hun autosleutel kwijt zijn, de sleutel is afgebroken, of in een afgesloten auto is blijven liggen.
Mannen daarentegen tanken hun auto anderhalf keer vaker dan vrouwen vol met de verkeerde brandstof. Ook kampen mannen vaker dan vrouwen met een probleem aan de koppeling of versnellingsbak. De leasemaatschappij wil dit overigens niet wijten aan een ruwere rijstijl: mannen rijden namelijk gemiddeld ook 6.000 kilometer per jaar meer dan vrouwen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.