Pon breidt direct ordering uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast Terberg bestellen ook ING Carlease en Leaseplan Skoda’s centraal. Bij Seat zijn ze al wel met andere leasemaatschappijen dan Terberg in gesprek, maar namen wil de woordvoerder niet noemen. “Gezien de positieve ervaringen met Skoda, is het dus het logisch dat Seat volgt”, aldus Albert van der Steen, salesmanager fleetsales van Pon’s Automobielhandel. Het lijkt daarom een kwestie van tijd voordat ook Volkswagen en Audi deze route zullen volgen. Voor de Seat-dealers betekent het centraal bestellen “vooral meer binding met de lokale leaserijder”, meent Van der Steen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Pon breidt direct ordering uit | Automotive Online

Pon breidt direct ordering uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast Terberg bestellen ook ING Carlease en Leaseplan Skoda’s centraal. Bij Seat zijn ze al wel met andere leasemaatschappijen dan Terberg in gesprek, maar namen wil de woordvoerder niet noemen. “Gezien de positieve ervaringen met Skoda, is het dus het logisch dat Seat volgt”, aldus Albert van der Steen, salesmanager fleetsales van Pon’s Automobielhandel. Het lijkt daarom een kwestie van tijd voordat ook Volkswagen en Audi deze route zullen volgen. Voor de Seat-dealers betekent het centraal bestellen “vooral meer binding met de lokale leaserijder”, meent Van der Steen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.