EU-hof: Duitse tolheffing discrimineert buitenlandse automobilisten

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
EU-hof: Duitse tolheffing discrimineert buitenlandse automobilisten

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Mislukte tolheffing kost Duitsland 53 miljoen

    […] plan sneuvelde recentelijk bij het Europees Hof van Justitie. Dat oordeelde dat de zogenoemde Maut in strijd is met het Europees recht in een zaak die was aangespannen door Oostenrijk met steun van Nederland. De heffing voor het […]

EU-hof: Duitse tolheffing discrimineert buitenlandse automobilisten | Automotive Online

EU-hof: Duitse tolheffing discrimineert buitenlandse automobilisten

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
EU-hof: Duitse tolheffing discrimineert buitenlandse automobilisten

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Mislukte tolheffing kost Duitsland 53 miljoen

    […] plan sneuvelde recentelijk bij het Europees Hof van Justitie. Dat oordeelde dat de zogenoemde Maut in strijd is met het Europees recht in een zaak die was aangespannen door Oostenrijk met steun van Nederland. De heffing voor het […]