‘Gevangenisstraf voor Zuid-Koreaanse VW-topman’

Redactie Redactie

De topman zou documenten over uitstoot en geluidsniveau van Volkswagens hebben vervalst om de benodigde importcertificaten te verkrijgen. In augustus schorste de Zuid-Koreaanse regering de verkoop van tachtig modellen van de merken Volkswagen, Audi en Bentley. Ook legde de regering het concern een boete van 14,4 miljoen euro op.

Na dieselgate werden al invallen gedaan bij Volkswagen in Seoul.

‘Gevangenisstraf voor Zuid-Koreaanse VW-topman’ | Automotive Online

‘Gevangenisstraf voor Zuid-Koreaanse VW-topman’

Redactie Redactie

De topman zou documenten over uitstoot en geluidsniveau van Volkswagens hebben vervalst om de benodigde importcertificaten te verkrijgen. In augustus schorste de Zuid-Koreaanse regering de verkoop van tachtig modellen van de merken Volkswagen, Audi en Bentley. Ook legde de regering het concern een boete van 14,4 miljoen euro op.

Na dieselgate werden al invallen gedaan bij Volkswagen in Seoul.