Topvrouw General Motors vangt 28,6 miljoen dollar

Steven Don Steven Don
Topvrouw General Motors vangt 28,6 miljoen dollar

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • H. Warmenhoven

    Dergelijke bedragen al dan niet door aandelen of opties opgestuwd zijn a-sociaal en vergroten de kloof tussen werkers en opstijkers. Dit gaat het begrip van de mens aan de onderkant van de samenleving te boven en ook van de middenkaders. Wanneer zien we positief gedrag van voorbeeldmanagers?

Topvrouw General Motors vangt 28,6 miljoen dollar | Automotive Online

Topvrouw General Motors vangt 28,6 miljoen dollar

Martijn Roede Martijn Roede
Topvrouw General Motors vangt 28,6 miljoen dollar

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • H. Warmenhoven

    Dergelijke bedragen al dan niet door aandelen of opties opgestuwd zijn a-sociaal en vergroten de kloof tussen werkers en opstijkers. Dit gaat het begrip van de mens aan de onderkant van de samenleving te boven en ook van de middenkaders. Wanneer zien we positief gedrag van voorbeeldmanagers?