VW lost Toyota af als grootste autofabrikant

Redactie Redactie
• Laatste update:

De drie fabrikanten hebben veel last van de inzakkende verkoop in de Bric-landen en Japan (in juni daalde de verkoop in China, mede als gevolg van dalende beurskoersen). Van de drie merken profiteert Volkswagen het meest van de stijgende verkoop in Europa. 

Dat meldt Autonews/Bloomberg

Volgens analisten is de strijd tussen beide fabrikanten nog niet beslecht. Waar VW in Europa goed presteert, daar doet Toyota het weer beter in de VS. De vraag is wie van de twee het minst last heeft van markten waar de vraag inzakt.

VW lost Toyota af als grootste autofabrikant | Automotive Online

VW lost Toyota af als grootste autofabrikant

Redactie Redactie
• Laatste update:

De drie fabrikanten hebben veel last van de inzakkende verkoop in de Bric-landen en Japan (in juni daalde de verkoop in China, mede als gevolg van dalende beurskoersen). Van de drie merken profiteert Volkswagen het meest van de stijgende verkoop in Europa. 

Dat meldt Autonews/Bloomberg

Volgens analisten is de strijd tussen beide fabrikanten nog niet beslecht. Waar VW in Europa goed presteert, daar doet Toyota het weer beter in de VS. De vraag is wie van de twee het minst last heeft van markten waar de vraag inzakt.