‘Fiat overweegt aandelenemissie’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fiat overweegt een aandelenemissie om met de aankoop van de overige aandelen Chrysler te kunnen financieren. Hij sluit niet uit dat Fiat een beursnotering aanvraagt ergens anders dan in Italië. De fabrikant krijgt ook een nieuwe naam, net als een nieuw hoofdkantoor. In april wil Marchionne een toekomstvisie presenteren.

Lees een samenvatting van het interview op de site van Automotive News Europe.

 

‘Fiat overweegt aandelenemissie’ | Automotive Online

‘Fiat overweegt aandelenemissie’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fiat overweegt een aandelenemissie om met de aankoop van de overige aandelen Chrysler te kunnen financieren. Hij sluit niet uit dat Fiat een beursnotering aanvraagt ergens anders dan in Italië. De fabrikant krijgt ook een nieuwe naam, net als een nieuw hoofdkantoor. In april wil Marchionne een toekomstvisie presenteren.

Lees een samenvatting van het interview op de site van Automotive News Europe.