GM wijst claim Spyker van de hand

Redactie Redactie
• Laatste update:

Spyker startte begin augustus een rechtszaak omdat de fabrikant van mening is dat GM een deal met Saab en Youngman moedwillig heeft tegengewerkt met het faillissement van Saab als gevolg. Spyker-ceo Victor Muller eist een schadevergoeding van 3 miljard euro. Hij verwacht dat de zaak nog jaren zal voortslepen. 

GM wijst claim Spyker van de hand | Automotive Online

GM wijst claim Spyker van de hand

Redactie Redactie
• Laatste update:

Spyker startte begin augustus een rechtszaak omdat de fabrikant van mening is dat GM een deal met Saab en Youngman moedwillig heeft tegengewerkt met het faillissement van Saab als gevolg. Spyker-ceo Victor Muller eist een schadevergoeding van 3 miljard euro. Hij verwacht dat de zaak nog jaren zal voortslepen.