VW: Fabrikanten hebben overheidssteun nodig

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vandaag deden ook kopstukken uit de Franse autoindustrie een duit in het zakje. “Sommige van onze concurrenten in Europa verliezen nog meer geld dan wij op iedere auto die ze verkopen”, aldus PSA-ceo Philippe Varin. Volgens hem zullen concurrenten zich gedwongen voelen het voorbeeld van PSA te volgen en ook fabrieken moeten sluiten en banen schrappen. 

VW: Fabrikanten hebben overheidssteun nodig | Automotive Online

VW: Fabrikanten hebben overheidssteun nodig

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vandaag deden ook kopstukken uit de Franse autoindustrie een duit in het zakje. “Sommige van onze concurrenten in Europa verliezen nog meer geld dan wij op iedere auto die ze verkopen”, aldus PSA-ceo Philippe Varin. Volgens hem zullen concurrenten zich gedwongen voelen het voorbeeld van PSA te volgen en ook fabrieken moeten sluiten en banen schrappen.