Overheidssteun voor Japanse onderdelenfabrikanten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het geld wordt verdeeld onder bedrijven die getroffen zijn door de aardbeving van 11 maart. Dit zijn voornamelijk toeleveranciers: de autofabrikanten zelf zijn veelal in een andere regio gevestigd. Zo’n 20 duizend Japanse onderdelenproducenten komen in aanmerking voor overheidssteun. Het geld kunnen zij gebruiken om schade aan fabrieken en machines te repareren en om hun productie aardbevingbestendig te maken.

De autofabrikanten hebben ook te lijden onder de afgenomen onderdelenproductie. Toyota en Honda zagen hun autoproductie halveren in april.

Overheidssteun voor Japanse onderdelenfabrikanten | Automotive Online

Overheidssteun voor Japanse onderdelenfabrikanten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het geld wordt verdeeld onder bedrijven die getroffen zijn door de aardbeving van 11 maart. Dit zijn voornamelijk toeleveranciers: de autofabrikanten zelf zijn veelal in een andere regio gevestigd. Zo’n 20 duizend Japanse onderdelenproducenten komen in aanmerking voor overheidssteun. Het geld kunnen zij gebruiken om schade aan fabrieken en machines te repareren en om hun productie aardbevingbestendig te maken.

De autofabrikanten hebben ook te lijden onder de afgenomen onderdelenproductie. Toyota en Honda zagen hun autoproductie halveren in april.