PSA: helft autoverkopen buiten Europa in 2015

Redactie Redactie
• Laatste update:

China is een belangrijke markt om dat doel te kunnen bereiken, zegt Varin. “Vorig jaar groeide het verkoopaantal van de groep in China met 38% tot het recordaantal van 376 duizend auto’s. Ons doel is een marktaandeel te bereiken van 8% in 2020.” China is nu al de op een na grootste markt voor de groep.

Om haar doel te bereiken is de fabrikant vorig jaar met Chang’an overeengekomen een joint venture te starten. De Chinese autoriteiten moeten hier nog hun goedkeuring aan verlenen. Het nieuwe bedrijf moet de DS-lijn op de plaatselijke markt introduceren, te beginnen met de DS5. De fabriek in Shenzhen zal 200 duizend personenauto’s per jaar produceren.

“Binnenkort kunnen Chinese consumenten kiezen uit een lijn duurzame auto’s van PSA, zoals ev’s, auto’s met start&stop-technologie en hybride auto’s”, aldus Varin.

PSA: helft autoverkopen buiten Europa in 2015 | Automotive Online

PSA: helft autoverkopen buiten Europa in 2015

Redactie Redactie
• Laatste update:

China is een belangrijke markt om dat doel te kunnen bereiken, zegt Varin. “Vorig jaar groeide het verkoopaantal van de groep in China met 38% tot het recordaantal van 376 duizend auto’s. Ons doel is een marktaandeel te bereiken van 8% in 2020.” China is nu al de op een na grootste markt voor de groep.

Om haar doel te bereiken is de fabrikant vorig jaar met Chang’an overeengekomen een joint venture te starten. De Chinese autoriteiten moeten hier nog hun goedkeuring aan verlenen. Het nieuwe bedrijf moet de DS-lijn op de plaatselijke markt introduceren, te beginnen met de DS5. De fabriek in Shenzhen zal 200 duizend personenauto’s per jaar produceren.

“Binnenkort kunnen Chinese consumenten kiezen uit een lijn duurzame auto’s van PSA, zoals ev’s, auto’s met start&stop-technologie en hybride auto’s”, aldus Varin.