Spyker Cars nu in Britse handen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Peter Hagemans

    Weet je het is mooi Spijker, dat wel. In Amerika zijn veel van dit soort specialty car builders. Maar vooral geweest, ze zijn bijna allemaal uiteindelijk een mooie dood gestorven, helaas…..Zelfs bezielende ondernemers zoals Muller hebben het ook daar niet gered. Clenet was er een mooi voorbeeld van!

    Peter hagemans

Spyker Cars nu in Britse handen | Automotive Online

Spyker Cars nu in Britse handen

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Peter Hagemans

    Weet je het is mooi Spijker, dat wel. In Amerika zijn veel van dit soort specialty car builders. Maar vooral geweest, ze zijn bijna allemaal uiteindelijk een mooie dood gestorven, helaas…..Zelfs bezielende ondernemers zoals Muller hebben het ook daar niet gered. Clenet was er een mooi voorbeeld van!

    Peter hagemans