Audi en Voith samen in kunststof

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de Audi R8 en RS3 wordt al kunststof (carbon fiber reïnforced plastic) gebruikt. Door het proces geschikt te maken voor massaproductie, kan de kunststof ook in andere modellen worden toegepast. Het voordeel van kunststof is dat het duurzaam is en extreem laag in gewicht.

Eerder kondigden Daimler en BMW soortgelijke samenwerkingsverbanden aan met respectievelijk Toray en SGL.

Audi en Voith samen in kunststof | Automotive Online

Audi en Voith samen in kunststof

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de Audi R8 en RS3 wordt al kunststof (carbon fiber reïnforced plastic) gebruikt. Door het proces geschikt te maken voor massaproductie, kan de kunststof ook in andere modellen worden toegepast. Het voordeel van kunststof is dat het duurzaam is en extreem laag in gewicht.

Eerder kondigden Daimler en BMW soortgelijke samenwerkingsverbanden aan met respectievelijk Toray en SGL.