Ook surseance Kroymans Duitsland (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Harald Fähr van Kroymans Deutschland zegt in de Westdeutsche Allgemeine Zeitung dat de Duitse tak van Kroymans volledig via Kroymans Nederland is gefinancierd. "In Duitsland hebben we geen eigen banken, en de Nederlandse huisbanken hebben de geldkraan dichtgedraaid." De dealervestigingen in Duitsland zouden nu op zoek zijn naar investeerders, zodat ze kunnen worden losgemaakt van moedermaatschappij Kroymans.

Waarschijnlijk wordt deze week ook surseance aagevraagd voor de Kroymans-activiteiten in België.

Update: In Duitsland zijn importeurs inmiddels begonnen met het weghalen van auto`s bij de Duitse Kroymans dealervestigingen. "Door het hele land halen we de auto`s op die nog niet betaald zijn", bevestigt woordvoerder Wiczeck van Fiat Group Automobiles Germany AG tegenover Automotive.Foto: Bij de Kroymans-vestiging in München worden Italiaanse auto`s opgehaald.

Ook surseance Kroymans Duitsland (update) | Automotive Online

Ook surseance Kroymans Duitsland (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Harald Fähr van Kroymans Deutschland zegt in de Westdeutsche Allgemeine Zeitung dat de Duitse tak van Kroymans volledig via Kroymans Nederland is gefinancierd. "In Duitsland hebben we geen eigen banken, en de Nederlandse huisbanken hebben de geldkraan dichtgedraaid." De dealervestigingen in Duitsland zouden nu op zoek zijn naar investeerders, zodat ze kunnen worden losgemaakt van moedermaatschappij Kroymans.

Waarschijnlijk wordt deze week ook surseance aagevraagd voor de Kroymans-activiteiten in België.

Update: In Duitsland zijn importeurs inmiddels begonnen met het weghalen van auto`s bij de Duitse Kroymans dealervestigingen. "Door het hele land halen we de auto`s op die nog niet betaald zijn", bevestigt woordvoerder Wiczeck van Fiat Group Automobiles Germany AG tegenover Automotive.Foto: Bij de Kroymans-vestiging in München worden Italiaanse auto`s opgehaald.