Ford snijdt in Europese productie

Redactie Redactie
• Laatste update:

De fabriek in Valencia gaat op 1 mei verder met een twee ploegendiensten in plaats van drie. Volgens Ford blijft deze maatregel van kracht zolang de slechte marktsituatie aanhoudt. De fabrikant bekijkt nog wat er met het overschot aan manuren gaat gebeuren.

In de Duitse fabriek Saarlouis wordt de werktijdverkorting voortgezet. Ford zegt hier regelmatig de bezetting onder de loep te nemen.

Ford snijdt in Europese productie | Automotive Online

Ford snijdt in Europese productie

Redactie Redactie
• Laatste update:

De fabriek in Valencia gaat op 1 mei verder met een twee ploegendiensten in plaats van drie. Volgens Ford blijft deze maatregel van kracht zolang de slechte marktsituatie aanhoudt. De fabrikant bekijkt nog wat er met het overschot aan manuren gaat gebeuren.

In de Duitse fabriek Saarlouis wordt de werktijdverkorting voortgezet. Ford zegt hier regelmatig de bezetting onder de loep te nemen.