Verkooprecord voor Audi

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ondanks de goede resultaten van 2008, gaat de crisis niet aan Audi voorbij. Het merk verkocht in januari en februari van dit jaar 119.600 auto’s wereldwijd; 20,3 procent minder dan vorig jaar. “We gaan flexibel om met de terugloop in verkoopaantallen en passen op korte termijn de productie aan om de voorraden laag te houden”, aldus Rupert Stadler, voorzitter van de raad van bestuur.

Verkooprecord voor Audi | Automotive Online

Verkooprecord voor Audi

Redactie Redactie
• Laatste update:

Ondanks de goede resultaten van 2008, gaat de crisis niet aan Audi voorbij. Het merk verkocht in januari en februari van dit jaar 119.600 auto’s wereldwijd; 20,3 procent minder dan vorig jaar. “We gaan flexibel om met de terugloop in verkoopaantallen en passen op korte termijn de productie aan om de voorraden laag te houden”, aldus Rupert Stadler, voorzitter van de raad van bestuur.