Lidl Duitsland verkoopt auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Lidl Nederland gaat voorlopig geen auto’s verkopen. “Het geldt puur voor Duitsland. In Nederland zijn wij er niet mee bezig”, zegt perswoordvoerder Cees Verkerk. Voor Nederlandse consumenten is het lastig om van de aanbieding gebruik te maken. De auto’s worden namelijk alleen op een Duits adres geleverd.

Lidl Duitsland verkoopt auto’s | Automotive Online

Lidl Duitsland verkoopt auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Lidl Nederland gaat voorlopig geen auto’s verkopen. “Het geldt puur voor Duitsland. In Nederland zijn wij er niet mee bezig”, zegt perswoordvoerder Cees Verkerk. Voor Nederlandse consumenten is het lastig om van de aanbieding gebruik te maken. De auto’s worden namelijk alleen op een Duits adres geleverd.