Wie heeft de kleinste?

Redactie Redactie
• Laatste update:

Om de beeldvorming bij te stellen, gaat Rick Wagoner met hybride Chevrolet Malibu, Ford-topman Alan Mullaly gaat ook met de auto en heeft al aangegeven in 2009 voor 1 dollar te werken als ze een lening krijgen. Alleen Chrysler-baas Robert Nardelli gaat vliegen; wel met een lijnvlucht. Uit veiligheidsoverwegingen wil Chrysler niet melden welke vlucht hij neemt. Ford heeft inmiddels al een, door het Congres gevraagd, reddingsplan gepresenteerd.

Wie heeft de kleinste? | Automotive Online

Wie heeft de kleinste?

Redactie Redactie
• Laatste update:

Om de beeldvorming bij te stellen, gaat Rick Wagoner met hybride Chevrolet Malibu, Ford-topman Alan Mullaly gaat ook met de auto en heeft al aangegeven in 2009 voor 1 dollar te werken als ze een lening krijgen. Alleen Chrysler-baas Robert Nardelli gaat vliegen; wel met een lijnvlucht. Uit veiligheidsoverwegingen wil Chrysler niet melden welke vlucht hij neemt. Ford heeft inmiddels al een, door het Congres gevraagd, reddingsplan gepresenteerd.